HOLMSTORP

Direktlänk till inlägg 14 januari 2010

Hur är människor funtade!!??

Av Helena - 14 januari 2010 21:03

Idag på lunchen (på massagekursen) berättade en kille om en händelse som fick mig att undra hur elaka människor kan vara egentligen?! På nyårsaftonen hade de varit hos några grannar ca 600 meter ifrån där de bor, de bor ute i skogen så det var en av de närmsta grannarna. Deras äldre hund hade öppnat dörren och deras sheltie som är under året hade sprungit ut mitt under fyrverkerierna. Hon var skärrad men inte panikslagen och de såg att hon sprang hemåt. De rusar såklart efter och när de är framme vid sitt hus ser de några andra grannar som står på en äng precis bredvid deras tomt och skjuter raketer. När de frågar grannarna om de har sett hunden svarar de - Ja hon kom springandes och jädrar vad rädd hon blev när vi fyrade av raketerna, haha.... hon sprang till skogs i full fart!!

Eftersom han vid det här laget var skärrad så tog han ingen diskussion med grannarna utan skred till handling, kallade på hjälp och kunde (tack vare en spårhund) efter 17 timmars letande hitta sin valp trött, rädd och väldigt frusen. Hon skulle nog inte ha klarat många timmar till!!


Efteråt fick han höra att någon hade hört hur grannen hade sagt "tutta på" när han såg hunden och så hade de fyrat av en raket rakt emot henne!! När jag frågade om han hade pratat med grannen så hade han det och då hade grannen bara svarat att han fick ha hunden kopplad. JÄVLA IDIOT!!! Jag hade nog skällt, skrikit, gråtit och halvt slagit ihjäl grannen om det var min granne!!


Annars har jag och Tina haft en bra dag men Tina tyckte inte det var lika härligt idag som förra gången för idag har vi mest haft led- och skelettlära. Så vi har bara palperat skelettet på hundarna. Tacka vet jag träning av massagegreppen sa Tina!!


Må så gott!


 
ANNONS
 
Irene

Irene

14 januari 2010 21:33

Åååååååååååå jag blir så förbannad på dessa obetänksamma djur som kallas människan!
S K Ä M S!!!!

http://www.kooiker.zoomin.se

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

14 januari 2010 21:50

Någon borde köra upp en raket i röven på den skistöveln och skicka ut honom i rymden!!! Tänk om någon skulle ha riktat en raket mot honom och tänt på, då skulle det vara andra ljud i skällan :-( Jag blir så j:a förbannad bara jag läser om det!

Kanske jag skickade fel, har lite dålig koll på dina adresser. Kolla kursen på:
http://www.canis.se/hundeskolen/kurspres.php?mid=274&s=1&avdid=23&kursid=2113

eller
http://www.canis.se/hundeskolen/kurspres.php?mid=213&s=7&avdid=23&kursid=2080

eller

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

14 januari 2010 21:54

Det sista eller bidde fel, var inget mer :-)

Tycker också att Lyra och Lystra är lite för lika eftersom vi kommer att ha dem tillsammans så mycket. Men jag gillar Lyra. Jag gillar Miso också och Leeloo, som sagt det är en öppen fråga fortfarande :-). Ska du åka något mer och titta på valparna? Jag skulle gärna åka en sväng till :-)

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Gunilla & CO

Gunilla & CO

19 januari 2010 13:57

Karin, jag kunde inte ha uttryckt det bättre själv!!! Jag hade blivit så förbannad att jag säkert fått ångra mig efteråt... Eller kanske inte förresten!

http://vitherde.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 31 oktober 2012 12:22

    Efter att ha varit Bloggplatsen trogen i många år har jag nu fått ett erbjudande om att blogga via Vimeddjur. Jag håller därför på och bygger upp min nya hemsida och blogg i Wordpress så hädanefter kan ni följa oss HÄR   Min gamla HOLMSTO...

Av Helena - 30 oktober 2012 16:44


STOPPSIGNAL PÅ VÄG EMOT MIG!  STOPPSIGNAL PÅ VÄG IFRÅN MIG   LYSTRA FÖRSÖKER FÅ MATTE ATT BLÅSA STOPPSIGNAL PÅ ALLA MÖJLIGA.....   ....OCH OMÖJLIGA SÄTT         ...

Av Helena - 30 oktober 2012 15:57


- Menar du verkligen RAKT fram?? - Ja jag menar RAKT fram!! - Menar du att jag ska springa IGENOM enbusken?? - Ja jag menar att du ska springa IGENOM enbusken!! - Men om det kommer ett träd ivägen då?? - Om det komme...

Av Helena - 28 oktober 2012 18:13


Så var då äntligen denna helgen över!!   Känns lite som en mental urladdning nu när det är klart. För även om jag har känt att jag KAN det här så visste man ju inte vad för frågor som skulle komma på det teoretiska provet och om man pga nervosite...

Av Helena - 23 oktober 2012 15:26

I helgen bar det av till Arboga för sektionskamp mellan flatklubbens sektioner Östra (vårt lag), Bergslagen och Gävle-Dala. Värmland hade tyvärr inte fullt lag så de hade lämnat WO.   Vi har haft en superrolig helg med trevligt umgänge även om ma...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

HUNDAKTIVITETER 2012

12/2 Träningsträff Ryegates

2/3 Träningsträff Ryegates

(inställt pga sjukdom)

11/3 Lkl 2 ridhus, Lystra

(inställt pga allergi)

24/3 Lkl 2 inomhus, Lystra

25/3 Prova på Agility

6/4 Träningsträff Ryegates

9/4 WT i Wallhalla, Lystra & Vilja/Karin

15/4 WT Lidingö(Vilja&Karin)

21/4 WT Fjällnora, Lystra

22/4 Inoff prov Gullunge, Lystra

28/4 Inoff Jaktprov Laxå, Lystra

6/5 Appellspår WBK, Lystra 

(inställt pga löp)

27/5 KM Nacka BK

(agility Vilja och lydnad Lystra)

2/6 Provapå Rallylydnad, Vilja

10/6 Appellspår i Ljusdal, Lystra

12/6 Lkl 2 Värmdö BK, Lystra

30/6  Lkl 2 Skärgårdscup, Lystra

1/7 Rallydebut Gnesta, Vilja

13-15/7 Jaktinternat i Edsäng

28-29/7 Flatfestival

(WT, Lydnad & utställning)

11-12/8 FlatMästerskapen,Lystra

25/8 Rallytävling Haninge, Vilja

(inställt pga skabb)

26/8 Jaktprov Laxå, Lystra

(inställt pga skabb)

29/8 Lkl 2 NBK, Lystra

(inställt pga skabb)

1/9 Jaktprov Uppsala, Lystra

(inställt pga skabb)

7-9/9 Sökläger Fliken NBK

29/9 WT LRK östra Ökl, Lystra

30/9 WT GRK östra Ökl, Lystra

6/10 Lkl 2 Väsby BK, Lystra

7/10 Appellsp. Värmdö BK,Lystra

13/10 Rally Apollogruppen, Vilja

20-21/10 Sektionskamp i Arboga

27-28/10 Examination Instruktörsutb. Hundens Hus

10/11 Lkl 2, NBK, Lystra

 

 

 

 

 

 

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Fråga mig

7 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ HOLMSTORP med Blogkeen
Följ HOLMSTORP med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se